Pohjanmaan Taksi Oy
Suomen Vahvimmat
Palvelut

Taksin tilaus
Puhelu maksaa 1,25 euroa +1,00 euroa/min. +pvm. Jos numero on varattu odota jonossa että puheluusi ehditään vastata. Numero vastaa 24h/vrk, vuoden jokaisena päivänä. Taksin saa myös lennosta tai taksiasemalta. Kun taksivalo palaa auto on vapaa.

Erityistoiveet
Erityistoiveesi voit kertoa tilausta tehdessäsi. Esim. farmariauto, tilataksi, pyöräkoukkuauto, paariauto, invataksi, kielitaitoinen kuljettaja. Varmimmin toiveesi voidaan täyttää kun tilaat auton ennakkoon.

Kelan korvaamat kuljetukset
Asutko Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella? Onko sinulla sairautesi vuoksi oikeus Kelan korvaukseen taksimatkasta? Kelan korvaamat kuljetukset Pohjois-Pohjanmaalla tilataan numerosta 0100 86 500. Puhelu maksaa 1,25 euroa +pvm. Jos numero on varattu odota jonossa että puheluusi ehditään vastata. Puhelujonottaminen on maksutonta. Asiakas maksaa vain omavastuun 25,00 euroa/ yhdensuuntainen matka ja taksi perii lopun kyytimaksusta suorakorvauksena Kelalta. Lisätietoa www.kela.fi/matkakorvaus

Maksutavat
Taksissa voit maksaa käteisen ja pankkikortin lisäksi seuraavilla luottokorteilla: American Express, Diners Club, Eurocard, Mastercard, Taksikortti, Visa ja Visa Electron.

Suurtilaajat
Suurtilaajille automaattitilaus - kysy lisää! markku.ylikulju@pohjanmaantaksi.fi
Pohjanmaan Taksi Oy | Rantakatu 8 A | 92100 Raahe