Pohjanmaan Taksi Oy
Suomen Vahvimmat
Sinustako taksiyrittäjä?

OTAXI -ammattilaiseksi kasvavaan taksitoimintaan?
Pohjanmaan Taksi Oy / OTAXI hakee uusia yrittäjiä kasvavaan taksitoimintaan toimialueellaan pääasiassa Oulun eteläpuolella. OTAXI on vahva, näkyvä ja alati laatuun panostava brändi. Otaxiin kuuluu Pohjanmaantaksi Oy:n lisäksi myös Oulun aluetaksi ja KuRu-Taksi Oy, tehden Otaxin alueesta yli 600 auton ja yli 1500 ammattilaisen joukon. Koulutamme, tuemme ja pidämme huolta ammattilaisistamme. Taksialan muutos on juuri nyt käsillä ja olemme tehneet päätöksen kiintiöjärjestelmästä, jonka avulla haluamme taata laadukkaat välityspalvelut taksiautoilijoille sekä hyvän saatavuuden laatulupauksineen asiakkaillemme.

Liitteessä on tarkempaa tietoa Pohjanmaan Taksi Oy: kiintiöjärjestelmästä. (Kiintiojarjestelma) Tämän järjestelmän puitteissa haemme uusia asiakaspalveluhenkisiä, luotettavia ja ahkeria yrittäjiä. OTAXI -tiimi on vahva ja kasvava joukko ammattilaisia. Tarjotaksemme korkealuokkaisen paikallisen palvelun ja palvelun saatavuuden, olemme laskeneet Otaxin Pohjanmaan Taksi Oy:n kiintiöön tarvittavan yhteensä 243 taksiautoa. Uskomme vakaasti, että kiintiön mukainen tarve pysyy ja kasvaa tulevaisuudessa. Kiintiön mukaisesti haettavissa on 41 paikkaa olemassa olevien paikkojen lisäksi. Kiintiöpaikat ovat eri paikkakunnille; paikkakunnat haettavine kiintiöpaikkoineen löytyvät liitteestä.

Mikäli kiinnostuit, tee hakemuksesi kirjallisena Tiistaihin 10.7. klo 16 mennessä Suomen Juristit Oy:lle (Kirkkokatu 21 B 3. krs. 90100 Oulu tai oulu(a)suomenjuristit.fi). Voit hakea kiintiöjärjestelmässä vapaana olevia paikkoja, yhtä paikkaa / haluamasi paikkakunta.

Valintaprosessi on avoin ja objektiivinen. Otathan huomioon hakiessasi, että täytät Suomen lain vaatimat taksiyrittäjän vaatimukset, sinulla on voimassa oleva taksiliikennelupa, sekä muut Pohjanmaan Taksi Oy:n välityspalvelusopimuksen liitteessä yksilöidyt edellytykset. Valittujen henkilöiden on aloitettava taksiyrittäjyys 3 kuukauden aikana. Mikäli aloitus venyy, OTAXI -kiintiöpaikka vapautuu seuraavalle hakijalle. Kiintiöhaut tehdään 6 kuukauden välein.
Pohjanmaan Taksi Oy | Rantakatu 8 A | 92100 Raahe