Pohjanmaan Taksi Oy
Sinustako taksiyrittäjä?

OTAXI -ammattilaiseksi kasvavaan taksitoimintaan?
Pohjanmaan Taksi Oy / OTAXI hakee uusia yrittäjiä kasvavaan taksitoimintaan toimialueellaan pääasiassa Oulun eteläpuolella. OTAXI on vahva, näkyvä ja alati laatuun panostava brändi. Otaxiin kuuluu Pohjanmaantaksi Oy:n lisäksi myös Oulun Aluetaksi Oy ja KuRu-Taksi Oy, tehden Otaxin alueesta yli 600 auton ja yli 1500 ammattilaisen joukon. Koulutamme, tuemme ja pidämme huolta ammattilaisistamme. Taksialan muutos on juuri nyt käsillä ja olemme tehneet päätöksen kiintiöjärjestelmästä, jonka avulla haluamme taata laadukkaat välityspalvelut taksiautoilijoille sekä hyvän saatavuuden laatulupauksineen asiakkaillemme.

Liitteessä on tarkempaa tietoa Pohjanmaan Taksi Oy: kiintiöjärjestelmästä Tämän järjestelmän puitteissa haemme uusia asiakaspalveluhenkisiä, luotettavia ja ahkeria yrittäjiä. OTAXI -tiimi on vahva ja kasvava joukko ammattilaisia. Tarjotaksemme korkealuokkaisen paikallisen palvelun ja palvelun saatavuuden, olemme laskeneet OTAXI Pohjanmaan Taksi Oy:n kiintiöön tarvittavan yhteensä 237 taksiautoa. Uskomme vakaasti, että kiintiön mukainen tarve pysyy ja kasvaa tulevaisuudessa. Kiintiön mukaisesti haettavissa on 16 paikkaa olemassa olevien paikkojen lisäksi. Kiintiöpaikat ovat eri paikkakunnille; paikkakunnat haettavine kiintiöpaikkoineen löytyvät liitteestä.

Mikäli kiinnostuit, tee hakemuksesi kirjallisena maanantaihin 1.4.2019 klo 12:00 mennessä Suomen Juristit Oy:lle (Kirkkokatu 21 B 3. krs. 90100 Oulu tai oulu(a)suomenjuristit.fi). Voit hakea kiintiöjärjestelmässä vapaana olevia paikkoja, yhtä paikkaa / haluamasi paikkakunta.

Valintaprosessi on avoin ja objektiivinen. Otathan huomioon hakiessasi, että täytät Suomen lain vaatimat taksiyrittäjän vaatimukset, sinulla on voimassa oleva taksiliikennelupa ennen liikenteen aloittamista, sekä muut Pohjanmaan Taksi Oy:n välityspalvelusopimuksen liitteessä yksilöidyt edellytykset. Kiintiöpaikan saaneiden yrittäjien on aloitettava taksiliikenne kolmen (3) kuukauden kuluessa, viimeistään 1.7.2019. Paari- ja esteettömän auton kiintiöpaikan saaneet voivat hakea jatkoaikaa liikenteen aloittamiseen max. kolme kuukautta eli 1.10.2019 saakka. Hakemus jatkoajasta on lähetettävä sähköpostilla osoitteeseen otaxi@pohjanmaantaksi.fi viimeistään 30.6.2019. Mikäli taksiliikennettä ei ole aloitettu määräaikaan mennessä, OTAXI -kiintiöpaikka vapautuu seuraavalle hakijalle. Myönteisestä kiintiöpäätöksestä peritään maksu 350,- euroa +alv.
Pohjanmaan Taksi Oy | Rantakatu 8 A | 92100 Raahe